Garden Furniture King

Meubelen voor huis en tuin van het merk King

Productomschrijving:

De KING George Tuinstoel is een zwaarder model uit de KING-collectie en heeft een klassieke en verfijnde uitstraling. De voorgevormde armleuningen en stevige planken en poten van deze lichtbruine stoel staan garant voor het allerbeste zitcomfort. Dit tuinmeubel kan perfect gecombineerd worden met onze KING tuintafels, maar oogt ook erg mooi afzonderlijk in een groen hoekje van uw tuin of bedrijfsterras.

Deze KING George tuinstoel heeft een afgerond zitvlak. Verkiest u echter een recht zitvlak, dan adviseren wij u de KING Charles tuinstoelen.

Dit product heeft een witgele tot lichtbruine kleur en werd vooraf grondig door E-woodproducts behandeld. U kunt deze tuinstoel daardoor met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan.

Kan E-woodproducts deze tuinstoel(en) bij u thuis, uw bedrijf of uw school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Kan ik de tuinstoel ook zelf ophalen?

Het is zeker en vast mogelijk om uw KING George tuinstoel zelf te komen ophalen. We heten u van harte welkom in onze toonzaal in Lebbeke, waar alle nodige parkeerruimte voorzien is om uw tuintafel vlot met de wagen mee te nemen. Het adres kunt u terugvinden op onze contactpagina.

Montage:

De montage van deze tuinstoel duurt ongeveer 15 minuten minuten. De twee zijstukken, het zitvlak en de rugleuning zijn reeds voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug.
Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren.

Alle afmetingen op een rij:

– Diepte x breedte x hoogte van de tuintoelen: 74 cm x 66 x 95 cm
– Breedte en diepte en hoogte van het zitvlak: 50 cm x 50 cm x 45 cm
– Hoogte van de rugleuning: 68 cm
– Plankdikte: 4 cm
– Pootdikte: 7,8 cm

Veiligheidsnormen:

De KING George tuinstoel is conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. +fix/Ultrawood geïmpregneerd hout

FSC:

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING tuinstoelen dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Referenties:

Wij zijn trots om onze producten te mogen leveren aan talloze gezinnen en kleuter-, lagere en middelbare scholen in Belgi├ź, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ook bedrijven als Schoenen Torfs, Subway en Mercedes mocht E-woodproducts al aan zijn klantenbestand toevoegen. Daarnaast maken ook overheidsbedrijven en Vlaamse steden als Zemst en Edegem gebruik van E-woodproducten.